Kosárlabda

2024.03.31. 12:46

Krasovec szerint a tíz fontos meccs előtt jó kezdet a KTE elleni siker

Fel kell építeniük a magabiztosságukat a paksiaknak, mondta Sebastjan Krasovec, a kecskemétiek elleni szombati siker után.

Teol.hu

Sebastjan Krasovec újra győztes mérkőzésen dirigálhatta az ASE-t

Fotó: Molnár Gyula

Négy vereség után tudott nyerni az Atomerőmű SE, amely 90–78-ra nyert a Kecskemét ellen, így elkerülte a nagy szégyent, azt, hogy utolsó helyen zárja az alapszakasz küzdelmeit a férfi kosárlabda NB I-ben. A találkozó után Sebastjan Krasovec vezetőedző és Kucsora Csaba értékelte a látottakat. 

Gratulálok a csapatomnak, kemény perióduson vagyunk most túl, sérülések is nehezítették a felkészülésünket. Nagyon fontos győzelem a mai, sajnos a rájátszás már korábban elúszott, de amin keresztül mentünk idén ez a talán a reális. Tíz fontos meccs jön, ez egy jó kezdet lehet, hogy felépítsük újból a magabiztosságunkat és az A-csoportban tartsuk a csapatot, ahova egyébként tartozunk” – mondta Sebastjan Krasovec.

„Nagyon fontos találkozó volt a mai a playout helyezés miatt. Egy rossz széria tudhatunk magunk mögött, sikerült hazai pályán javítanunk. Extrán dobtuk a hárompontosokat és a küzdés is megvolt, úgy gondolom, hogy beleraktuk az energiát. Ezt kell tovább folytatnunk a következő meccseken is” – értékelt Kucsora Csaba.

Az alsóházban, vagyis a playoutban a paksiak mellett a Körmend, az Oroszlány, a Szeged, a Kecskemét és a Kaposvár szerepel majd. Az első forduló mérkőzéseit április 13-án rendezik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!