Női foci

2024.03.08. 10:13

Nyolc gólnál állt meg Martonvásáron az NB II-es Paksi SE

Magabiztos győzelemmel kezdte az NB II Nyugati csoportjának tavaszi szezonját a Paksi SE, miután idegenben 8–0-ra legyőzte az újonc Kriston SE-Martonvásár ­együttesét.

Teol.hu

Volt minek örülni, remek győzelemmel indították a 2024-es évet a paksi lányok

Fotó: Paksi SE

A Kerekes – Marosi, Tancsa (Szabó K., 64.), Boda (Botos, 64.), Kiss L., Horváth M., Bogdán N., Szűcs L. (Figura, a szünetben), Fodor H. (Feczer, 74.), Fritz F., Győrfi összeállításban pályára lépő atomvárosiak találatait Győrfi (12., 86.), Kiss L. (18., 63.), Ujszászi-Boros (3., öngól), Boda (22.), Tancsa (55.) és Horváth M. (83.) szerezte. 

„Az eredményből is látszik, végig mi irányítottuk a mérkőzést – fogalmazott Horváth György. – A pálya nagyon mély talajú volt, így nehéz volt rajta futballozni. A hazaiak talán igazi helyzetig el sem jutottak, ellenben mi rengeteg lehetőséget kidolgoztunk, amiből sok kimaradt, részben a pálya miatt, részben rossz döntéseket hoztunk. Első mérkőzésnek rendben volt, mindenki jó teljesítményt nyújtott. Védelmünket ellenfelünk nem nagyon erőltette meg, így tudtuk gyakorolni, hogy a hátsó alakzatunk hogyan vegyen részt a támadásainkban. A győzelem mindig jó, és emellett szép dolgokat is csináltak a lányok, ami remélem, hogy egy kis önbizalmat is hoz számukra” – tette hozzá a vezetőedző. 

A tizenkét csapatos bajnokság tizedik helyén álló paksiak szombaton a listavezető, még veretlen Pécsi MFC-t fogadják. A találkozó 10 órakor kezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!