Labdarúgás

2024.04.07. 19:05

A legjobbkor jött a Bonyhád-Majos győztes gólja Mohácson

Három vereség után gyűjtött ismét pontot a Bonyhád-Majos, miután idegenben 2–1-re legyőzte a mohácsiakat az NB III-as focibajnokság hétvégi fordulójában.

Berg Sándor

Pál Achilles (labdával) szerzete a bonyhád-majosiak győztes gólját Mohácson

Fotó: Máté Réka

Nagy szüksége volt a pontokra Csillag László együttesének, amely ez az elmúlt három fordulóban az MTK Budapest második csapata, a listavezető Iváncsa és a sereghajtó Dunaújváros ellen nem jött össze. Helyzeteket igen, találatot viszont nem hozott az első félidő, majd a második játékrész elején egy gyors gólváltás után 1–1-re álltak a felek. A hajrában aztán Pál Achilles révén ismét megszerezték a vezetést a völgységiek, amire már nem volt ideje válaszolnia a hazaiaknak.

A Bonyhád-Majos sikerével hét pontra ellépett a biztos kiesést jelentő 14. helytől, és április 14-én az ötödik helyezett Kaposvári Rákóczit fogadja.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 23. forduló
Mohácsi TE 1888–Bonyhád-Majos 1–2 (0–0)
Mohács, v.: Kakuk Sz. (Varga L., Aczél T.)
Mohács: Somogyi – Kiss I. (Loch, 56.), Encz (Mrenka, 56.), Szabó D., Bohata, Izsák, Aszalós, Dér, Horog (Károly B., 56.), Vég, Müllerlei. Vezetőedző: Péter József
Majos: Budzsáklia – Kovács L., Vető, Enyedi, Kugli (Vukk, 56.) – Simó (Sárosi, 70.), Kugler, Preininger (Mácsik D., 56.) – Lőrinc D. (Horváth M., 82.), Pál A., Tóth B. (Pál M., 56.). Vezetőedző: Csillag László
Gólszerző: Mrenka (61.), illetve Lőrinc D. (58.), Pál A. (89.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!