Női labdarúgás

2024.04.17. 16:42

Csúnyán beleszaladtak a késbe Csepelen a paksi lányok

Komoly vereségbe szaladt bele a Paksi FC az NB II-es női focibajnokságban. Az atomvárosi gárda a Nyugati csoport 20. fordulójában 11–0-ra kapott ki vasárnap a bajnoki címért harcoló csepeliek otthonában.

Teol.hu

Ilyen kezdés után Horváth György (középen) sem tudott belenyúlni a meccsbe

Fotó: Molnár Gyula

Elég rossz napot fogtak ki Horváth György tanítványai, akik negyedóra elteltével már négygólos hátrányban voltak, s a folytatásban sem tudták megállítani a nagy kedvvel játszó hazaiakat, akik negyvenöt perc játékidő után már nyolcgólos hátrányban voltak. A második játékrészre összekapták magukat a látogatók, akik ekkor már csak három gólt kaptak, de az első félidei produkciójuk nagyon lerontotta a teljesítményüket.

A csepeliek október végén, Pakson 7–0-ra nyertek, mondhatni tehát, hogy nem a kedvenc ellenfele a fővárosi a zöld-fehér alakulatnak. 

Női NB II, Nyugati csoport, a 21. fordulóban. 
Kizotti Csepel TC–Paksi SE 11–0 (8–0). Csepel, v.: Tóth K. (Tóth Cs., Kaj B.). 
Csepel: Dóczy – Hári, Terdik, Balogh N., Kókai, Németh A. (Ráporti, 62.), Koch (Malinovszy, a szünetben), Nádudvai (Jakab, 62.), Kardosi, Lovászi (Bujdosó, 68.), Fekete-Bernhardt. Edző: Kincses Ernő. Paksi SE: Kerekes – Marosi I., Debreceni K., Tancsa (Subi Anita, 57.), Boda, Kiss L., Horváth M., Bodán (Sárosdi, 51.), Fodor, Fritz F. (Subi Anett, 20.), Koloh. Edző: Horváth György. Gólszerzők: Kardosi (8., 14., 39.), Terdik (35., 47., 60.), Balogh N. (15., 44.), Fekete-Bernhardt (21., 77.), Koch (11.). 

Az 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 12 vereséggel a tabella 8. helyén álló Paksi SE vasárnap 14 órától a 9 győzelemmel, 1 döntetlennel és 7 vereséggel 5. helyen álló Airnergy FC vendége lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!