Kosárlabda

2024.04.10. 18:19

Egy kivételesen gazdag pályafutás közelít lassan a végéhez

Egy kivételesen gazdag és eredményes játékvezetői pályafutás közelít a befejezéséhez a most futó bajnoki szezon végén!

Teol.hu

Farkas Gábor bíráskodhatott a BOK csarnokban rendezett kupadöntőn

Farkas Gábor, korábbi kosárlabdázó, a Dombóvári Kosársuli KE elnök-helyettese, NB I/A csoportos játékvezető a Zsíros Tibor Magyar Kupa döntőjében, a fővárosi BOK Sportcsarnokban rendezett NHSZ-Szolnoki Olajbányász–SZTE-Szedeák-mérkőzésen működött közre – mondhatni pályafutása megkoronázásaként, hiszen a bajnoki idény végén leteszi a sípot. 

Farkas Gábor több évtizedes pályafutása során a legmagasabb szintig jutott – emlékeztetnek a közösségi oldalon, a Fényes érmek Dombóvárról csoportban. A számtalan NB I-es mérkőzés mellett bajnoki döntőkön, Magyar Kupa-finálékon működött közre. Magas szintű szakmai tudása és példaértékű sportemberi tulajdonságai révén komoly tiszteletet, megbecsülést vívott ki magának a magyar kosárlabda legmagasabb szintjén is. Kiváló kapcsolatot ápol a játékosokkal, edzőkkel, sportvezetőkkel, emellett a szurkolók tiszteletét is magáénak tudhatja elkötelezettségével, szakmai és emberi értékeivel. 

Az aktív játékvezetést követően sem szakad el szeretett sportágától. Az MKOSZ Etikai Bizottságában és a dombóvári egyesület vezetésében is a kosárlabda sikereiért dolgozik tovább. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!