Gyász

2024.04.18. 16:33

Elhunyt a korábbi NB I-es játékvezető, Domokos Lőrinc

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Domokos Lőrinc, a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottság elnöke, korábbi NB I-es játékvezető.

Teol.hu

A női élvonalban szereplő Tarr KSC Szekszárd közösségi oldalán számolt be a szomorú hírről, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Domokos Lőrinc, a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottság elnöke, korábbi NB I-es játékvezető. A klub közleményében hozzáteszi, Lődri, ahogy ők hívták, hihetetlen munkát végzett a helyi játékvezető társadalomért, összetartotta, képezte és menedzselte az egész megye játékvezetéssel kapcsolatos teendőit.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) ellenőre a kosárlabdapályák ismert személyisége több, mint három évtizeden át dolgozott a sportágban. Elkötelezett munkájával példaértékűen szolgálta a magyar és a Tolna vármegyei kosárlabda ügyét, az országos szintű feladatok mellett mindig is szívügye volt szűkebb pátriája, Tolna, írja róla Dombóvári Kosársuli KE közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!