Labdarúgás

2024.04.18. 11:23

Négy meccset kell nyerni egy vármegyei csapatnak a Mol Magyar Kupa főtábláért

Tizenhat csapat részvételével április 24-én indul a Tolna Vármegyei Kupa idei sorozata.

Berg Sándor

Ahogy a jelenleg futó kiírásban, úgy a 2024/2025-ös szezonban is három csapatot adhat a Mol Magyar Kupa főtáblájára Tolna vármegye. Az idei szezonban a nyolc első és a hét másodosztályú klub mellett a Kajdacsi SE részvételével egy harmadik vonalbeli gárda is megméretteti magát a küzdelemben.

Az első forduló párosításait április 24-én, 17 órakor játsszák le, a második kört a tervek szerint május 8-án, a harmadikat 22-én rendezik. A döntőre és a bronzmérkőzésre június 1-jén kerül sor.

Tolna Vármegyei Kupa, 1. forduló
Faddi SE–ASE Paks
Tengelici SE–Bonyhád-Börzsöny SE
Kajdacsi SE–Kisdorogi FC
Tolna VFC–Kakasd SE
Nagymányoki SE–Bátaszék SE
Bölcskei SE–Mórágyi SE
Aparhanti SE–Bonyhád VLC
Tevel Medosz SE–Dombóvár FC

Az NB-s gárdák alanyi jogon vehetnek részt a főtábla küzdelmeiben, Tolnából az élvonalbeli Paksi FC, valamint az egyformán harmadosztályú Szekszárdi UFC, Bonyhád-Majos és FC Dunaföldvár lehet ott az augusztusban kezdődő küzdelmekben.

Az idei kiírás az elődöntőnél tart, ahol talpon van még az atomvárosi gárda. Bognár György együttese április 23-án, kedden fogadja a Kisvárdát (20 óra), a másik ágon egy nappal később Nyíregyháza–Ferencváros összecsapást rendeznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!