kézilabda

2017.10.20. 10:46

Az utolsó tíz percben bukta el a HSC a derbit

Berg Sándor

Férfi-NB II, Dél-nyugati csoport, 4. forduló. Hőgyészi SC–Mecseknádasdi Spartacus SE 28-31 (17-17). Tamási, 100 néző. V: Szakállas, Varasdi. Hőgyész: Farkas G. – Teimel 2, Vald 2, VOJKOVICS GY. 8 (4), Gadányi, VOJKOVICS I. 7, Szabó T. Csere: Hudra (kapus), Ányos, Debreczeni, Héger, Krémer, Morva 1, NYITRAI 7 (1), Sipos M., Zsadányi 1. Edző: Barabás Lajos.

Hetesek: 6/5, ill. 1/1.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc.

Jól kezdett és sokáig vezetett is a hazai együttes a korábbi élvonalbeli PVSK-játékosokkal teletűzdelt mecseknádasdi együttes ellen.

A félidő felénél a vendégek fokozatosan dolgozták le hátrányukat, ezzel a második játékrészt már egálról kezdték a felek.

A szünet után fordult a kocka: a Hőgyész összeszedettebb védekezésével még tartani tudta a lépést riválisával, az utolsó tíz percben viszont elől és hátul is sokat hibáztak. Ezt kihasználva a nádasdi csapat a maga javára fordította a meccset, fontos két ponttal távozva Tamásiból. Ifi: 28-33.

Barabás Lajos: – Jól játszottunk, de ami ott bement, az nálunk kimaradt. A végén az összpontosítással is adódtak problémák, amit kihasznált az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!