OTP Bank Liga

2017.10.22. 08:00

Döntetlennel végződött a Paks és a Mezőkövesd összecsapása

Kuttor Attila pontszerzéssel mutatkozott be a Mezőkövesd kispadján. A vendégek így is 11 forduló óta nyeretlenek az élvonalban, míg a paksiak sorozatban hatodszor nem találtak legyőzőre.

TEOL/MTI, fotó: Makovics Kornél

Budapest, 2017. október 14. A paksi Lenzsér Bence (b) és az újpesti Obinna Nwobodo (j) az OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Újpest FC-Paksi FC mérkõzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 14-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában a Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés elején kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség. A vezetést a valamelyest veszélyesebb hazai Paks szerezte meg egy szögletet követően. A bekapott gól hatására kezdeményezőbb lett a Mezőkövesd, amely kisvártatva egyenlített. A szünetig enyhe mezőnyfölényben futballoztak a vendégek, mégis a hazaiak jártak közelebb a gólhoz, ugyanis Kulcsár a kapufát találta el.

A folytatásban mindkét gárda a biztonságra helyezte a hangsúlyt, így alig akadt lehetőség a csapatok előtt. A játékrész derekától nagyobb sebességi fokozatba kapcsolat a Paks, azonban ezúttal a keresztléc mentette meg a borsodiakat a góltól. Az utolsó negyedórára ismét kiegyenlítetté vált a mérkőzés, így maradt a pontosztozkodás, bár ebben a periódusban a hazaiaknak volt szerencséjük a kapufával.

OTP Bank Liga, 13. forduló

Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (1-1). Paks 1200 néző, v.: Berke. Gólszerzők: Simon Á. (17.), illetve Koszta (29.)

Sárga lap: Gévay (15.), Simon Á. (47.), illetve Keita (14.), Iszlai (37.), Strestík (61.)

Paksi FC: Verpecz – Vági, Zachán, Gévay, Szabó J. – Papp K. – Koltai (Szakály D., 72.), Simon Á., Bertus, Hajdú Á. (Bartha, 62.) – Kulcsár D. (Hahn, 78.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Tujvel – Lázár P., Hudák, Vadnai, Szalai A. – Iszlai, Keita (Tóth B., 68.) – Koszta (Baracskai, 90.), Mlinar, Cseri – Strestík (Veselinovic, 85.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!