LABDARÚGÁS

2018.05.25. 07:00

Sióagárdra figyel mindenki

Berg Sándor, fotó (archív): Makovics Kornél

Csakúgy mint egy szezonnal korábban, idén is a Sióagárd döntheti el a megyei másodosztály bajnoki címét, amely szerdán egy pontot elcsent a Szekszárdtól (1–1).

Szabó Tibor együttese tavaly 3–2-re legyőzte hazai pályán a mórágyiakat, akik azzal a vereséggel gyakorlatilag odaajándékozták az aranyérmet a Madocsának. Hogy abból a meccsből mennyit tanultak Tóth Tamásék, az vasárnap kiderül, a két csapat ismét Sióagárdon találkozik.

Addigra kiderül, hogy az UFC mire megy otthon a Bonyhád-Börzsönnyel. E két csapat kapta a szezonban a legkevesebb gólt, viszont utóbbi két meccsén a Szekszárd három, a Börzsöny nyolc gólt kapott. Vesztett pontok tekintetében a vendégek is ott vannak az aranyérem közelében, hogy így is maradjon, ahhoz szükségük van a három pontra. Ősszel ez összejött, hazai pályán 2–1-re nyertek Rafai Márkék.

Utolsó két meccsét elveszítette idegenben a Kisdorog, amely ahhoz Aparhanthoz látogat, amely hat meccse nem kapott ki otthon. A szintén dobogóra hajtó faddiaknak sem lesz könnyű dolguk Gerjenben, de azért meglepő lenne, ha tavaszi veretlenségük ezen a mérkőzésen szakadna meg.

Kiszakadt a madocsai és a simontornyai gólzsák az utolsó két fordulóban (13, illetve 10 gólt lőttek), most egymást szórhatja meg a két csapat. A csikóstőttősiek ahhoz a Dunakömlődhöz látogatnak, amely utolsó két hazai meccsén 15 találatot szerzett. Matematikailag is eldőlhet az utolsó hely sorsa, amennyiben a gyönkiek kikapnak a Pincehelytől.

Megyei II. osztály, 28. forduló

Május 26., szombat. Szekszárdi UFC II–Bonyhád-Börzsöny SE, Gerjeni SK–Faddi SE 17.

Május 27., vasárnap: Dunakömlődi SE–Kaposszekcső-Csikóstőttősi KSE, Madocsa SE–Simontornya TC, KSE Gyönk–Pincehelyi ATE, Aparhanti SE–Kisdorogi FC, Sióagárdi SE–Mórágyi SE 17. Szabadnapos: Bölcskei SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!