labdarúgás

2018.01.02. 17:00

Szavazzon a megyei I. osztály őszi legjobbjára!

A Tolnai Népújság és a TEOL keresi a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokságok legjobb őszi játékosait. Először a megye I-es játékosokat vesszük górcső alá.

TEOL, Illusztráció: Mártonfai Dénes

[eweb-voting id="986421"]

Jó pár év kihagyás után a 2016/2017-es idény tavaszi szezonjában a Tolnai Népújság hétvégi beszámolói mellé ismét rendre összeállították kollégáink a forduló válogatottját, és ezt az új, 2017/2018-as idény kezdetétől folytatták is. A megyei első és második osztályban is megválasztották az adott hétvége legjobbjait. A hétvége legjobbjaiból pedig összeálltak az őszi válogatottak. A szezon lezárult szakaszában a megyei első osztályban három szavazat elég volt, hogy valaki, vagy valakik a legjobbak legyenek.

A mezőnyből kiemelkedett tamásiból Jammeh Haruna, aki 7 válogatottságig jutott. Őt a dombóvári Keczeli Krisztián és a bonyhádi Pap Roland követte 5-5 szerepléssel. Dombóvárról Kardos Ernő is szépen teljesített, aki a dunaföldvári Kőkuti Tamással négyszer került a hét válogatottjába. A többiek, Sztropkó János (Dombóvári FC), Reichert Adrián (Tevel Medosz SE), Szőts Attila (Majosi SE), Petrók Viktor (Dombóvár FC), Ranga Máté (Tolna VFC) és Androsics András (Dombóvár FC) egyaránt háromszor szerepelhettek a válogatottban. Csapatként egyértelműen a Dombóvári FC emelekedett ki, amely összesen 5 játékost delegált az ősz válogatottjába.

A teljesítmények alapján tehát ők voltak a legjobbak, de vajon közülük ki volt a legjobb? Olvasóink ezen a héten a megyei I. osztály legkiemelkedőbb játékosára szavazhatnak. Ha szeretné, hogy kedvence nyerjen, adja le voksát az ön által kiválasztott labdarúgóra! A szavazás ma, január 2-án 17 órakor kezdődött, és három hét múlva, január 23-án (kedden) 17 órakor zárul. Jövő héttől (január 9.) a megyei II. osztály legjobbját szintén három hétig keressük!

Jó voksolást kívánunk!

A megyei I. osztály válogatottjainak teljesítménye kupameccsekkel

Sztropkó János 14 meccs/11 kapott gól – Reichert Adrián 10 mérkőzés/6 gól, Szőts Attila 18/6, Petrók Viktor 12/2, Kőkúti Tamás 14/2 – Ranga Máté 21/11, Androsics András 14/6, Kardos Ernő 13/4, Keczeli Krisztián 14/20 – Pap Roland 13/19, Jammeh Haruna 13/20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!