Ingatlanajánló

2023.09.24. 17:00

Tolna megyei lehetőség: álmodjon belső tereket!

A bátaapáti ház közel van a tóhoz, a természethez, ráadásul a falu központjában helyezkedik el. Ha meghoztuk a kedvét, kattintson!

Teol.hu

Eladó ház Bátaapátiban

Forrás: Ingatlanbazár

Ez az ingatlan egy jó alap, elő is van készítve, Önnek csak ki kell találni, mit kezd a belső terekkel. Ha megvan vele, kiadhatja, hétvégi házként használhatja, de ha beleszeret a környékbe, biztos nem fogja a vendégéjszakák számát növelni a megyében. 

Tolna vármegyében, Bátaapátiban eladásra kínálok egy csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő 74 nm-es, vegyes falazatú családi házat.

A falu a bonyhádi járásban található, völgységi település. Bátaapáti gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, a Geresdi-dombságban, dombjai a Mecsek északi nyúlványai.

Bátaapáti Szekszárdtól 20 km- re, Bonyhádtól 15 km-re fekszik.

A falutól 5 km-re található a közkedvelt Szálkai - tó és kiváló strandja, mely remek lehetőséget nyújt a horgászni és pihenni vágyók számára.

A felújítás alatt álló ingatlan a falu központjában helyezkedik el, a szomszéd ingatlanok szépek, gondozottak. A településen óvoda, iskola, orvosi rendelő, művelődési ház és könyvtár is található.

Az ház tetőszerkezetét 2016-ban felújították. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A 2018-ban kezdődött felújítás során az alábbi munkákat végezték el:

  •  padlófűtés kiépítése
  •  minden víz-, szennyvíz és gázvezeték új
  • villany a villanyóráig bekötve
  • új, kétrétegű fa nyílászárók, zsalugáterrel
  • új, szigetelt aljzatbetonozás

A felújítás során az új tulajdonos saját igényei szerint alakíthatja ki csodás otthonát vagy hétvégi házát.

Szekszárdi lakáscsere lehetséges, értékegyeztetéssel.

Ajánlom mindazok számára, akik biztonságos, szép, nyugodt környezetben szeretnének élni.”[...]

További eladó otthonok és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!