Kék hírek, bulvár

2009.04.03. 17:10

Angyalarcú Petike néven ismert a fülön csípett bűnöző

Információink szerint a rendőrök által pénteken délelőtt elkapott M.P. a zsaruk régi ismerőse, aki Angyalarcú Petike néven vonult be a megye kriminalisztikai történetébe. A megyei főkapitányság első sajtóreferense nevezte így el.

TEOL

A fiatalember a rendőrök régi ismerőse, hiszen már gyermekkorában rendszeres gyanúsítható volt különféle lopásokkal. Ezeket kezdetben felnőtt hozzátartozói kérésére követte el, később önállósította magát. Megtörtént, hogy a hajdanvolt szekszárdi tévében éppen rendőri vezetők nyilatkoztak, amikor Petike kizsebelte az előtérben az összes télikabátot. A kisfiúnak kellemes külseje miatt nem volt nehéz bizalmat ébresztenie a felnőttekben. Ezért is nevezete el a megyei főkapitányság első sajtóreferense Angyalarcú Petikének. Megtörtént később, hogy visszavitték a nevelőotthonba, de előbb ért haza Szekszárdra stoppal, mint a rendőrök, akik odavitték. Angyalarcú Petike azóta Péterré cseperedett, de éltformát nem változtatott.

Olvassa el korábbi írásunkat: KATTINTSON!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!