Kék hírek, bulvár

2015.02.17. 18:04

A volt főigazgató és a férje benzinkúton bántalmazta a kormánymegbízottat

Információink szerint László-Varga Zsuzsanna, a kormányhivatal volt főigazgatója és a férje a múlt csütörtökön Pakson egy benzinkútnál konfliktusba került dr. Horváth Kálmánnal, Tolna megye kormánymegbízottjával.

TEOL

Inkább csak dulakodás és kiabálás volt, verekedés nem – emlékezett vissza egy szemtanú a történtekre. Mint mondta, 17 óra 20 körül érkezett egy férfi és egy nő külön autóval, a férfi tankolni kezdett, a hölgy pedig a kocsi mellett állva beszélgetett.

Ekkor a másik irányból fekete autóval érkezett egy férfi, aki valószínűleg a mobiltelefonjával lefényképezte őket, mert a nő tiltakozva nekitámadt. – Talán tíz percig tartott a hangoskodás, lökdösődés – mesélte az események tanúja. Azt mondta, hogy munkahelyi dolgokról vitázhattak, mert annyit értett, hogy a nő azt mondta: „akkor mondtál volna fel rendesen”.

Kérdésünkre a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki: 

A feljelentés és a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint február 12-én Pakson korábbi hivatali eljárása miatt egy 42 éves nő és egy 46 éves férfi tettleg bántalmazta a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottját. A két bonyhádi lakost hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését tagadták, a vallomástételt megtagadták. A tényállás körvonalazódását követően a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság elfogultságot jelentett be, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az Országos Rendőr-főkapitányságnak, hogy az eljárás lefolytatására más nyomozóhatóságot jelöljön ki.

Az ügy szereplőit is megkerestük. László-Varga Zsuzsanna reagált is, most annyit mondott, hogy sem a feljelentésből, sem helyszínen nem derül ki, hogy milyen hivatalos eljárásról lehet szó, ezért a feljelentésben foglaltakat nem tekinti megalapozottnak, és maga is könnyű testi sértést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!