Baleset

2021.12.25. 10:47

Életveszélyesen megsérült egy kisteherautó vezetője Harcnál

Életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállított kórházba a sérültjét annak a balesetnek, ami szombat délelőtt történt a 65-ös számú főúton.

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: TMKI)

Forrás: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Egy kisteherautó vezetője közlekedett a 65-ös számú főúton Szekszárd felől Harc irányába, amikor  a Szentgál-szőlőhegynél található elágazásnál letért az útról. A jármű egy fának ütközött, majd tovább sodródva az oldalára borult. A sofőr az ütközés következtében kirepült a kisteherautóból.

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, mellyel a 40 éves sofőrt – az eddigi információk szerint – súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség egy időre teljesen lezárta az utat a baleset helyszínén, majd félpályán, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom – tájékoztatott a főkapitányság.

A műszaki mentéshez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy feszítővágó segítségével nyitották ki az utasoldali ajtót, majd áramtalanították a roncsot, továbbá a helikopter kiérkezéséig a mentők munkáját segítették – közölte a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!