rendőrségi hírek

2019.06.28. 09:39

Kannabiszt találtak egy nagyszokolyi ház udvarán

TEOL

Fotó: TMRFK

A tamási rendőrök június 25-én ellenőriztek egy 39 éves iregszemcsei férfit, és a tulajdonában levő ingatlanokat, köztük egy lakatlan nagyszokolyi házat is – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ingatlan udvarán tartott kutatás során, annak hátsó részében 33 kannabisz növényt – marihuánát – találtak az egyenruhások, melyek közül 30 tő vödrökben és cserepekben hajtatott volt, míg három darab a földből nőtt ki. A növényeket a rendőrök lefoglalták. A férfit vizelet-mintavételre előállították, a gyorsteszt THC-ra pozitív értéket jelzett.

Az ügyben a 39 éves elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta, hogy a kannabisz termesztéséhez szükséges magokat és tápoldatot Bécsben vásárolta még ez év tavaszán, a magokat egyedül vetette el, és a növényeket is saját maga gondozta.

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában