rendőrségi hírek

2020.02.27. 08:45

Rongált, garázdálkodott, az egyenruhások elkapták

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 22 éves, Bátaapátiban élő fiatallal szemben folytattak garázdaság és rongálás gyanúja miatt.

TEOL

Forrás: police.hu

Több bejelentés is érkezett a rendőrségre Bátaapátiból, mert 2019. szeptember 14-én az éjszakai órákban ismeretlen személy az utcán elhelyezett kukákat feldöntötte, az ott kihelyezett virágládákat a benne levő növényekkel együtt a közeli tóba dobta. Az ismeretlen személy az éjszaka folyamán további két autót is megrongált, egyiknek a tükrét törte le, másiknak pedig az ablakát dobta be, majd a település utcáján levő bankautomatát is megrongálta.

Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A rendőrök kiderítették, hogy egy 22 éves helyi férfi gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók kétrendbeli rongálás és egyrendbeli garázdaság gyanúja miatt hallgatták ki a fiatalt, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Fotó: police.hu

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a szükséges iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában