Közélet

2010.09.11. 20:01

A Jobbik az elszámoltatásért hajt

Bemutatta jelöltjeit a Jobbik Magyarország paksi szervezete. Programjuk legfontosabb eleme a közpénzek felhasználásának ellenőrzése, az elszámoltatás.

V. T.

A legmegfelelőbb embereket igyekeztünk megkeresni, akik ismerik választókerületük problémáit, illetve megoldást tudnak rá kínálni – így fogalmazta meg a Jobbik Magyarországért Mozgalom Paksi Szervezetének elnöke a jelöltállítás elsődleges szempontjait.

Gáspár Viktor elmondta, hogy Paks nyolc választókerületéből hétben állítanak jelöltet – köztük szimpatizánsokat, illetve olyan személyeket, akik tagjai a szervezetnek, polgármesterjelöltjük viszont nincs és nem is hajlandóak senkit támogatni. Az önkormányzati választásokat lehetőségnek tekintik.

Egyrészt lehetőségnek a maguk számára, hogy elképzeléseiket, javaslataikat megfogalmazzák és képviseljék, másrészt lehetőségnek a választópolgárok számára, hogy új erőre, új arcokra szavazhassanak, olyan hithű, elkötelezett emberekre, akik valós koncepciókkal állnak ki, fogalmazott.

Mint mondta első és legfontosabb szempont számukra a közpénzek felhasználásának ellenőrzése, az elszámoltatás. – Meg kívánunk vizsgálni minden folyamatban lévő és előkészített beruházást – mondta.

A Jobbik színeiben Hunyadi László, Váci Györgyné, Wolf Henrietta, Gáspár Viktor, Molnár Éva, Bogáncs Tamás János és Horváth Zoltán indul a választásokon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!