Közélet

2014.01.03. 07:40

Köszönet a munkáért, a helytállásért

Ünnepi állománygyűlésen Wéber Antal tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató foglalta össze az elmúlt év eseményeit.

V. M.

VLUU L210 / Samsung L210

Mecsei Judit tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzési szolgálatvezetője tett látogatást az óév utolsó napján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletén. Mint azt dr. Ackermann Zsuzsanna helyettes megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől megtudtuk, az ünnepi állománygyűlésen Wéber Antal tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató foglalta össze az elmúlt év eseményeit.

Ezt követően Mecsei Judit köszöntötte a szolgálatot teljesítőket, és a főigazgatóság nevében köszönetet mondott az egész állomány éves munkájáért. Ünnepi beszédében az ezredes megemlékezett az év katasztrófavédelmi szempontból jelentős országos és helyi eseményeiről, egyben méltatta a beavatkozók helytállását. Kiemelte a tavaly márciusi rendkívüli hóhelyzet idején végzett munkát és a dunai árvíz idején tanúsított kiváló helytállást. Tavaly március 15-én az esővel induló, majd havazásba forduló idő szabályosan megbénította a megyét, a viharos szél olyan magas hótorlaszokat emelt, hogy az úton lévő autók többsége meg sem tudott mozdulni. A katasztrófavédelem és a helyi védelmi bizottságok erőfeszítéseinek köszönhetően rekordidő alatt megindulhatott a közlekedés, és gondoskodtak az úton rekedtek ellátásáról is.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Mecsei Judit látogatott Szekszárdra
[/caption]



Az ünnepi állománygyűlést kötetlen beszélgetés követte, majd a résztvevők alkoholmentes pezsgővel koccintva köszöntötték az új évet, sikerekben és egészségben gazdag új évet kívánva az állomány minden tagjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!