pünkösdi Hal- és Vadünnep

2019.06.04. 16:20

Már szerda este is lesz útlezárás

Mácz Katalin

Fotó: Mártonfai Dénes

A pünkösdi Hal- és Vadünnep kapcsán már szerda este is kell forgalomkorlátozásra számítani Szekszárdon. A Széchenyi utca Garay tér és Arany János utcai szakaszát holnap este 22.40-től egészen kedd éjfélig teljesen lezárják. Ugyanez igaz a megyei múzeum és a Garay gimnázium közötti útszakaszra. Pénteken reggel 5 órától kedd reggel 6-ig az Arany János utcából az Augusz Imre utcába csak megkülönböztető jelzést használó járművel haladhatnak át. Az Arany János utca gimnázium melletti szakasza viszont átmenetileg nem lesz egyirányú, itt lehet majd parkolni. Pénteken 18 órától hétfő éjfélig fél pályán lehet közlekedni a Kála áruháztól a Várközig, a Várköztől viszont teljes útzár lesz érvényben.

Fotó: TMRFK/Google

A Bezerédj utca és a Bartina ABC közötti területet csütörtökön 6 órától kedd éjfélig teljesen lezárják. A Bezerédj utca a tömbbelső parkoló bejáratáig zsákutca lesz. A honvédségi toborzó iroda előtti útszakaszon azonban ez idő alatt az Ybl utcából is be lehet majd hajtani.

A Vörösmarty utca, a Dózsa György utca és a Bíróság előtti területen a kirakodó vásár és vendéglátó sátrak kapnak helyet, ezt a részt gyalog lehet megközelíteni.

A helyi és helyközi buszjáratok szerda este 22.40-től kedd éjfélig módosított útvonalon közlekednek. Az 1-es, 4-es, 6Y,7, 7A, 7B vonalai nem érintik a Szent István és a Liszt teret. A 4Y ezeken felül a Wesselényi és a Holub utcánál sem áll meg. Az 5, 5Y és 6-os járat nemcsak a Széchenyi teret, hanem a nyomdát sem érinti. A távolsági buszok is a megszokottól eltérő útvonalon érkeznek a városba. A részletes tájékoztatókat ITT és ITT találják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában