Nagycsaládosoknak segítettek

2018.12.23. 18:05

Méltó módon fejeződött be az adventi programsorozat

Hanol Erzsébet

Fotó: Mártonfai Dénes

A város és a Tesco együttműködésében idén harmadik alkalommal leptek meg ajándékcsomaggal nagycsaládosokat karácsony előtt. A Humánszolgáltató Központ közreműködésével húsz család vehette át a tartós élelmiszert rejtő csomagot. Az ajándékot advent utolsó vasárnapján a Béla király téren adta át Ács Rezső polgármester és Szabó Balázs, a szekszárdi Tesco áruház igazgatója.

A városi adventi programok egyik utolsó momentuma volt ez. A szabadtéri programok záróeseménye a Daniel Speer Brass swing karácsonyi koncertje volt. Az elmúlt hetekben a Mentálhigiénés Műhely szervezésében az Élő Szeretetet Embertársainknak című program szolgálta az ünnepi hangolódást iskolák és civil szervezetek műsoraival. Mindemellett adventi kézműves- és kirakodó vásár, szalmalabirintus, betlehem, forralt bor, meleg tea és kemencés lángos várta az érdeklődőket.

Az adventi programsorozat egyik kiemelkedő eseményeként a Babits Mihály Kulturális Központ Színháztermében a fennállása harmincadik évfordulóját ünneplő Csík zenekar adott koncertet 30 év boldogság címmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában