Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

2019.01.10. 09:30

Neumann Péteré lett az aranygyűrű

Balázs László

Fotó: MW

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. évzáró ünnepségén átadták a Gyulaj Zrt.-ért aranygyűrűt. Az elismerést Gőbölös Péter vezérigazgató Neumann Péter kerületvezető vadásznak adta át – írja az infotamasi.hu oldal.

Neumann Péter már gimnáziumi évei alatt is a Gyulaj Zrt. jogelődjénél, a Gyulaj Állami Erdő és Vadgazdaságnál dolgozott. 1976-tól társadalmi ösztöndíjjal, majd 1978-tól az egyetem elvégzése után a mai napig a társaság kerületvezető vadászaként áll alkalmazásban.

Magas színvonalú, elhivatott, lelkiismeretes munkájával nagyban hozzájárult a Bikács-kistápéi különleges rendeltetésű vadászterület vadgazdálkodásának fejlődéséhez, mindig gondosan végezte a vadállomány fenntartását és annak megőrzését. A Zrt.-nél sokoldalú emberek dolgoznak, nincs ez másként a kitüntetett esetében sem. Kiterjedt botanikai ismeretekkel rendelkezik működési területének flórájáról, emellett festői vénáját is megmutatja, hiszen elismert művészi alkotásokat készít az általa vezetett csodálatos szépségű vadászterületről.

Borítóképünkön: Gőbölös Péter vezérigazgató (balról) és Neumann Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!