moziajánló

2018.11.01. 09:30

Tolna megyei moziműsor

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a héten a megye mozijai, hátha találsz valamit, ami neked is tetszik.

November 2-4.:

Apróláb /Smallfoot/ – 14:30

amerikai családi animációs film, kalandfilm, vígjáték, 96 perc, 2018, 6+

Szereplők

Meechee (hang) – Zendaya

Migo (hang) – Channing Tatum

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.

Ám egy jeti úgy gondolja, tudja a megoldást. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amely rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes.

És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

A Gru és az Őrült, dilis szerelem írói, valamint a LEGO-filmek producerei összefogtak, hogy a feje tetejére állítsák az ismert legendát, és egy bolondos, játékos és nagyon vicces animációs komédiát hozzanak létre!


November 2-7.:

Libabőr 2 – Hullajó Halloween /Goosebumps 2: Haunted Halloween/ – 17:00

ausztrál-amerikai családi kalandfilm, vígjáték, 2018, 12+

Szereplők

R.L Stine – Jack Black

Sarah Quinn – Madison Iseman

Kathy Quinn – Wendi McLendon-Covey

A horrorregényírónak van egy nagy titka: fantáziájának meghökkentő és hátborzongató szülöttei életre kelnek, kilépnek a borítók közül, és elkövetik mind azt a gonoszságot, amellyel szerzőjük felruházta őket. Ezért van minden könyvén lakat. És ezért nem tanácsos kinyitni a lakatot.

Ha valamelyik rémnek sikerül megszöknie, a hosszú fogság után kiélvezi a szabadságát, és annyit rosszalkodik, amennyit csak tud. A szerző legutóbb ifjú szomszédja segítségével zabolázta meg az elszabadult regényrém hordát – de ezúttal még nagyobb megpróbáltatás várja a könyvek új kíváncsi olvasóit…

2015 egyik legkellemesebb meglepetése a Libabőr-film elsöprő sikere volt. A népszerű ifjúsági horror könyvsorozat alapján készült filmben megelevenedtek a rémek, közben a film mégis szellemes, ötletes családi vígjáték maradt.


Halloween – 19:00

amerikai horror, thriller, 109 perc, 2018, 18+

Szereplők

Laurie Strode – Jamie Lee Curtis

Karen Strode – Judy Greer

Michael Myers – Nick Castle

Jamie Lee Curtis visszatér Laurie Strode ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.

A horrormester John Carpenter az executive producere és kreatív konzultánsa a nagysikerű horror-sorozat legújabb részének, a producer pedig Jason Blum (Tűnj el!, Széttörve, Parajelenségek). Carpenter klasszikusa ihlette a történetet, melyet David Gordon Green és Danny McBride írtak, és Green volt a rendező.

November 2-4.:

Patrick – Ebbel szebb az élet /Patrick/ – 16:00

angol családi film, romantikus vígjáték , 94 perc, 2018, 12+

Szereplők

Sarah Francis – Beattie Edmondson

Sarah (Beattie Edmondson) meglehetősen maga alatt van, miután otthagyta a szerelme. Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy valakit a nyakába varrjanak, aki nyáladzik, horkol és széttúrja a konyhai szemetest, valahányszor enni támad kedve. De tetszik vagy sem, nagymamája a halála előtt ráhagyta imádott mopszliját, a végletekig elkényeztetett Patricket, aki Sarah minden eddigi pasiján túltesz, ami a rendetlenséget illeti. A négylábú veszedelem totális káoszba taszítja a lány életét, aki sehogy sem érti, miért tette ezt vele a mami. Ám egyszer csak azon kapja magát, hogy Patrick a maga bumfordi módján sokkal jobb hatással van rá, mint valaha is hitte volna – beleértve a szerelmi életét is.

Ebben a szórakoztató, életvidám brit romantikus vígjátékban egy izgága mopszli hozza el a válaszokat az élet nagy kérdéseire… legalábbis néhányra.


Az első ember /First Man/ – 18:00

amerikai életrajzi dráma, történelmi film, 138 perc, 2018, 12+

Szereplők

Janet Armstrong – Claire Foy

Neil Armstrong – Ryan Gosling

A 6 Oscar-díjas sikerfilmjük, a Kalifornia álom után Ryan Gosling és a rendező Damien Chazelle újra összefogtak: filmre viszik a lebilincselő történetet, amelynek középpontjában a NASA missziója áll, hogy embert küldjenek a holdra. A zsigeri, szubjektív krónika Neil Armstrong 1961 és 1969 közti időszakára koncentrál, és James R. Hansen könyve alapján készült. A film feltárja, milyen áldozatokat követelt Armstrongtól és a nemzettől a történelem egyik legveszélyesebb küldetése.

A forgatókönyvet a Spotlight: Egy nyomozás részletei Oscar-díjas forgatókönyvírója, Josh Singer jegyzi.


Venom – 20:30

amerikai sci-fi, akció-horror, 112 perc, 2018, 16+

Szereplők

Eddie Brock / Venom – Tom Hardy

Anne Weying – Michelle Williams

Dr. Carlton Drake – Riz Ahmed

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy) újságíró, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

A Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb figurája végre filmet kap, és megvan hozzá a méltó főszereplő, Tom Hardy, akit a Zombieland rendezője irányít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!