csak majdnem tökéletes

2018.09.28. 22:34

Nemi erőszakkal vádolja egy nő Cristiano Ronaldót

A portugál focista korábban 375 ezer dollárt fizetett a nő hallgatásáért cserébe, de úgy tűnik, ez nem volt elég a sértettnek.

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Matteo Ciambelli

A német Spiegel értesülései szerint egy 34 éves nő, Kathryn Mayorga azt állítja, hogy Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban – írja az origo.hu.

A nő most először beszélt az esetről. Elmondása szerint a portugál focista análisan megerőszakolta, rögtön utána viszont már arról kérdezte, hogy vannak-e fájdalmai. Ronaldo állítólag térdre rogyva esküdözött, hogy ő 99 százalékban jó ember, és csak egy százalékban nem az.

A történtek után egy évvel Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett a nő hallgatásáért cserébe, de az érintett ügyvédje most megtámadta a megállapodás érvényességét a nevadai bíróságon.

A Juventus játékosa tagadja a vádakat, szerinte mindketten akarták a szexet. Mayorga ügyvédje viszont a beadott keresetben.

Borítókép: Cristiano Ronaldo

Forrás: AFP/Nurphoto/Matteo Ciambelli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!