Bulvár-celeb

2023.12.10. 07:15

Meghan Markle és Harry herceg szomszédai költözésre szólították fel a hercegi párt

Teljesen kiakadtak a botrányos házaspár szomszédai: elegük van Harry hercegből és Meghan Markle-ből, azt akarják, hogy mielőbb csomagoljanak össze és tűnjenek el a kaliforniai városból.

MW

Harry herceg, Sussex hercege és felesége, Meghan, Sussex hercegnője

Forrás: AFP

Fotó: Rolf Vennenbernd

Nem túl meglepő módon a közelükben élők egyik fő problémája maga Meghan. Egy forrás szerint a szomszédok már egy jó ideje haragosan tekintenek a házaspárra az életmódjuk miatt.

Meghan nagyképű és hatalmaskodó, és alig várjuk, hogy elmenjen

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő forrás. 

Az újabb negatív megjegyzések nem éppen a legjobbkor jöttek Harryéknek, ugyanis pont az elmúlt hetekben fogtak össze a királyi család rajongói annak érdekében, hogy vonják vissza tőlük a királyi címüket – emlékeztet a Ripost.

Akkor vettek egyre durvább fordulatot a dolgok, amikor megjelent Omid Scobie Endgame című botránykönyve, melyek nyomán szinte azonnal felszólították a duót, hogy mondjanak le a hivatalos címükről. Még Bob Seely konzervatív parlamenti képviselő is csatlakozott a kampányhoz.

A vita fő tárgya: sokan úgy gondolják, hogy a pár már évek óta szándékosan kínozza a királyi családot, ráadásul nem is tartózkodnak a királyságban.

Soha nincsenek az Egyesült Királyságban, és semmit sem tesznek értünk. Mégis mindig herceg lesz, de nem méltóak a brit címre

– idézi a Daily Star az egyik követelőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!