Bulvár-celeb

2024.02.06. 11:36

Ezt lépte Harry herceg, miután kiderült, hogy III. Károly súlyos beteg

Sussex hercege nem okozott csalódást.

Forrás: Shutterstock

Fotó: I T S

A Buckingham-palota hétfő este bejelentette, hogy daganatos betegséget diagnosztizáltak a nemrég műtött III. Károlynál. A tájékoztatás szerint a brit uralkodó kezelése már hétfőn megkezdődött.

A legfrissebb hírek szerint a megrázó hírt a király maga közölte telefonon kisebbik fiával, az Amerikában élő Harry herceggel, akivel az elmúlt években nem volt túl rózsás a viszonyuk.

Harry herceg nem habozott, azonnal kijelentette, hogy hazatér 

Egy Harryhez közel álló forrás pedig úgy nyilatkozott, hogy a család fekete báránya a rák diagnózis hallatán azonnal úgy döntött, hazautazik az Egyesült Királyágba. Arról egyelőre még nincsenek hírek, hogy felesége, Meghan Markle és két gyermekük, Archie és Lilibet is vele tartanak-e, de azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy a herceg ezúttal is csak egyedül utazik.

A Mirror szerint Károly idősebbik fiával, a trónörökös Vilmos walesi herceggel is maga beszélt a betegségéről, valamint a testvéreit, Annát, Andrást és Eduárd edinburghi herceget is ő tájékoztatta.

Itt az esély a békülésre? 

A gyors események kapcsán pedig a fél világ már egyből azt találgatja, hogy az uralkodó betegsége-e az a lökés, ami a családnak kellett, hogy végre rendezzék a soraikat Harryvel, sokan már most úgy gondolják, hogy szinte borítékolható a békülés – írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!