Bulvár-celeb

2024.02.02. 11:45

„Neymartól van a kislányom” – a magyar modell állítja, hogy a dúsgazdag futballsztár a gyermeke apja

Két anyától két gyermeke született a focistának, de lehet, hogy van egy harmadik is?

MW

Forrás: MTI/EPA

Az egykori magyar modell, Gáspár Gabriella a brazil Folha de Sao Paulo nevű lapnak azt állítja, hogy évekkel ezelőtt gyereke született Neymartól. A 31 éves focistának rengeteg nőügye volt az utóbbi években, tavaly azzal keltett feltűnést, hogy megcsalta terhes barátnőjét, Bruna Biancardit. A gyermek tavaly októberi megszületése után egy hónappal a brazil modell kitette a hűtlen Neymar szűrét.

A 31 éves játékosnak egy korábbi kapcsolatából van egy 12 éves fia, Davi Lucca. És a jelek szerint egy harmadik gyermeke is lehet, akinek egy egykori modell, Gáspár Gabriella az édesanyja. A magyar hölgy azt állítja, hogy 2013-ban egy Bolívia–Brazília barátságos mérkőzés után jött össze Neymarral. Az akkor még csak 21 éves támadó duplázott a találkozón, utána pedig eltöltött egy kis időt a magyar modellel, aki végül teherbe esett – írja cikkében az Origo. 

Gabriella és Neymar a Folha de Sao Paulo címlapján

Gabriella szerint kislánya, a tízéves Jázmin Zoé külsőleg Neymar édesanyjára és testvérére hasonlít, a természete pedig olyan, mint a brazil sztárfocistáé, ráadásul ő is labdarúgó szeretne lenni. Az egykori modell a brazil lapnak elmondta, hogy az elmúlt tíz évben hiába próbált kapcsolatba lépni Neymar családjával. De a brazil sztárfocista jótékonysági szervezetének, az Instituto Projeto Neymar Jr.-nak küldött levele sem járt sikerrel. 

A nő ügyvédje az SBT Sports megkeresésére elárulta: Gabriella DNS-tesztet akar elvégeztetni, és a jövőben havi 30 ezer eurós (11,5 millió forint) tartásdíjra, illetve visszamenőleg csaknem 372 ezer euróra tart igényt. Erre azért van szüksége, mert az egykori modell jelenleg raktárosként dolgozik, és azt állítja, nincs elég pénze arra, hogy egyedül nevelje a lányát.

A Borsnak sikerült elérnie Gáspár Gabriellát, aki megdöbbentő állítását kronológiailag és földrajzilag kissé ellentmondásos adatokkal igyekezett alátámasztani, nem sok sikerrel. Egy szó mint száz, egyelőre rejtély marad, hogy ki a kislány édesapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!