Bulvár-celeb

2024.03.24. 13:30

Mégis van recept a szépséghez? Mutatjuk!

Ha szép és szexi akar maradni, ezeket az ételeket ne egye reggel!

MW

Az általunk fogyasztott szénhidrát mennyisége hatással van az arcvonásainkra

Forrás: Shutterstock

Fotó: ViDI Studio

Egy újonnan végzett kutatás adatai szerint az általunk fogyasztott szénhidrát mennyisége – azon belül annak a típusa is – hatással van az arcvonásainkra és szexuális kisugárzásunkra.

A magas cukortartalmú és finomított szénhidrátot tartalmazó reggeli növeli a vércukorszintet. Egy friss tanulmány adatai alapján az elfogyasztott étel hatással van a külsőre és a másik fél iránt érzett vonzalomra is.

A gyorsan felszívódó finomított szénhidrátok – ilyen a fehér liszt és a kristálycukor is – értékes tápanyagokat csak elvétve tartalmaznak. Hosszú távon csúnyábbak is leszünk tőle, amit Amandine Visine francia kutató és csapata által tanulmánya is alátámasztott.

A kutatás során 104 francia férfi és nő étkezési szokásait vizsgálták, akik közül egyesek magas cukortartalmú, mások szénhidrátcsökkentett reggelit fogyasztottak. Az étkezés után 2 órával önkénteseket kérdeztek meg arról, mennyire tartják szexuálisan vonzónak az adott embert. A tudósok azt tapasztalták, hogy azokat az embereket, akik sok finomított szénhidrátot fogyasztottak, kevésbé ítélték vonzónak.

Az Origon megjelent cikk ITT olvasható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!