tottenham hotspur

2021.02.20. 13:22

Egy vagyonba kerülne, ha kirúgnák Mourinhót

Mintegy 30 millió fontot (12 és fél milliárd forint) kapna idény közbeni elbocsátása esetén José Mourinho, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőedzője – az ESPN sportcsatorna híre szerint.

Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho reacts from the sidelines during the UEFA Europa League, last-32 first leg football match Wolfsberger AC v Tottenham Hotspur at the Puskas Arena in Budapest on February 18, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Attila Kisbenedek

A portugál tréner menesztése azért lett közbeszéd tárgya, mert együttese huzamos ideje gyengélkedik a Premier League-ben, és a West Ham United elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzése előtt csak a kilencedik helyen áll a tabellán.

Mourinho 2019 novemberében vette át a Tottenham irányítását, és 2023 nyaráig szól a szerződése. Az ESPN szerint Daniel Levy klubtulajdonos megvárja a mostani idény végét, és csak akkor dönt a tréner sorsáról.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában