Átigazolás

2023.09.05. 19:56

Lisztes Krisztián Frankfurtban folytatja 2024 nyarán

A Ferencvárosi Torna Club eladta saját nevelésű 18 éves támadóját a német Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurtnak – idézi a Fradi weboldalát a Mandiner. Lisztes Krisztián csak 2024 nyarán csatlakozik a német együtteshez együtteshez, addig az új szerb vezetőedző, Dejan Sztankovics és a Fradi rendelkezésére áll.

MW

A ferencvárosi Lisztes Krisztián ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzésen

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az Eintracht Frankfurt egyszeres Bundesliga-bajnok, ötszörös DFB-kupa-győztes, valamint kétszeres UEFA-kupa-/Európa Liga-első csapat.

Lisztes Krisztián az NB I-ben 2022. május 14-én mutatkozott be. A 2023-2024-es idényt két góllal nyitotta, a Fehérvár és a Puskás Akadémia hálójába talált be, valamint kiosztott egy gólpasszt a Shamrock Rovers elleni idegenbeli Európa Konferencia Liga-selejtezőn.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában