Ország-világ

2021.06.19. 19:55

Szétszedték a baloldal miniszterelnök-jelöltjeit a meccs után

„Ha rajtad múlik, se stadion, se utánpótlás, csak a derékig érő gaz, ami miatt szégyenkezni kell miattad” – üzente Karácsonynak az egyik kommentelő.

– Ha rajtad múlik, se stadion, se utánpótlás, csak a derékig érő gaz, ami miatt szégyenkezni kell miattad

üzente Karácsony Gergelynek az egyik kommentelő, miután Budapest főpolgármestere a magyar–francia mérkőzés után gratulált a magyar válogatottnak – írja a Magyar Nemzet.

Mások arra figyelmeztették Budapest első emberét, hogy megválasztása előtt stadionstopot hirdetett, amely ha megvalósul, a Puskás Arénát sem fejezték volna be. – Ilyen az, amikor méhlegelő helyett stadiont építenek – szúrt oda egy másik hozzászóló.

Karácsonyhoz hasonlón Dobrev Klára sem úszta meg a kommentelők őszinteségét. Történt ugyanis, hogy a bravúros pontszerzés után Dobrev Klára, a Gyurcsány-párt miniszterelnök-jelöltje is a magyarok sikerének örvendezett,

a kommentelők ugyanakkor emlékeztették arra, hogy „Gyurcsányra és Niedermüllerre ma délután ráizzadt a francia mez…!!!”

Persze nem ők voltak az egyetlenek a DK-ból, akik a franciáknak drukkoltak: Hommonnay Gergely, homoszexuális DK-aktivista ugyanis a „hajrá franciák” kiírásával egyértelművé tette: nem a magyar válogatott győzelmében bízik.

Hasonló módon kezdték ki a kommentelők Fekete-Győr Andrást is. Volt, aki azt kérdezte a Momentum elnökétől, hová tűnt a román focimeze, esetleg épp mosásban van-e? Mások azt vágták a fejéhez, hogy

ezt az élményt vették el a Nolimpiával és a NoEB-vel az emberektől.

Ennyire döntetlennek még nem örültünk!

„Ennyire döntetlennek még nem örültünk! Szép volt, fiúk!” – írta a magyar–francia meccsre reagálva Hollik István kormányszóvivő. Orbán Viktor miniszterelnök a Puskás Stadionról feltöltött panorámaképhez csak ennyit írt: „Mi, magyarok.”

„Köszönjük szépen, értünk, vagyis az »egyes helyek«-ért nem kell aggódni.

Gyorsabban kellett volna oltani, és akkor máshol is lehetne ilyen hangulat. Hajrá, magyarok!”

– írta közösségi oldalára Szijjártó Péter, arra reagálva, hogy több nyugat-európai médium és politikus is aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon telt házas Eb-meccseket rendeznek.

Ezek is érdekelhetik