Családi üzelmek

2023.04.18. 10:30

Az amerikai elnök újabb rokonai keveredtek gyanúba

A felügyeleti bizottság azonosította Joe Biden családjának további hat olyan tagját, akik a Biden család vállalkozásaiból profitálhattak, így a vizsgálatban érintett lehetséges haszonélvezők száma kilencre emelkedett.

Joe Biden amerikai elnök integet az Észak-Írországba induló elnöki különgép ajtajában a marylandi Andrews légitámaszponton 2023. április 11-én

Forrás: MTI/AP

Fotó: Manuel Balce Ceneta

James Comer, a képviselőház felügyeleti bizottságának republikánus elnöke hétfőn közölte, hogy azonosította a Biden család további hat olyan tagját, akik esetleg hasznot húzhattak a család üzleti ügyleteiből, és kijelentette, hogy 

folytatja annak vizsgálatát, hogy ezek az ügyletek nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek-e

− adta hírül a Magyar Nemzet.

− Több ezer oldalnyi, a Biden családdal, cégeikkel és partnereik üzleti terveivel kapcsolatos pénzügyi nyilvántartást bocsátottak a képviselőház felügyeleti és elszámoltathatósági bizottságának tagjai rendelkezésére, ami megerősíti a vizsgálat fontosságát − mondta Comer hétfő délutáni nyilatkozatában, írja a Fox News. 

A Biden család vállalkozásainak középpontjában Joe Biden politikai karrierje és kapcsolatai állnak, és ez a Biden család számára túlzottan sok pénzt hozott.

− fogalmazott a képviselőház felügyeleti bizottságának republikánus elnöke.

A Felügyeleti Bizottság folytatja a további banki nyilvántartások felkutatását, hogy nyomon kövesse Bidenék pénzügyi tranzakcióinak kusza hálóját annak megállapítása érdekében, hogy a Biden családot külföldi szereplők célba vették-e, és hogy fennáll-e nemzetbiztonsági fenyegetés

− mondta Comer, és kijelentette, hogy hamarosan további információkkal látjuk el a nyilvánosságot arról, hogy mit fedeztünk fel eddig.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Címkék#Joe Biden

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában