Baloldali propaganda

2023.08.16. 06:13

Tízmilliók jutottak a szülők megtévesztésére is a dollármédiában elköltött milliárdokból (videó)

A Magyar Nemzet cikke szerint szélsőséges LMBTQ-propagandát folytat a Gyerekkel vagyunk Soros-pénzekkel kitömött amerikai partnerszervezete.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Politikamentesnek tűnik, de a Gyerekkel vagyunk nevű Facebook-oldal a baloldal választási kampányeszközeként működött 2022 áprilisában. A szülőket megtévesztve olyan politikai tartalmú cikkek jelentek meg az oldalon, amelyeknek nem sok közük volt a gyermekneveléshez. A dollármédia a hamis Covid-oltás- és receptoldalak mellett így próbálta a szülőket is befolyásolni – írja a Magyar Nemzet.

A Gyerekkel vagyunk 13 millió forint értékben tett közzé 970, nagyrészt politikai tartalmú hirdetést, amelyekben például az egészségügy és az oktatás helyzetét igyekeztek sötéten bemutatni, de gyakoriak voltak az életszínvonal csökkenését sulykoló pamfletek is

– számol be a lap.

A portálnak bőven volt miből költekeznie, hiszen kiadója, az EzaLényeg-portfólió egészét működtető Oraculum 2020 Kft. a DatAdat cégcsoport mellett a külföldről érkező pénzek fő recipiense volt. A Nemzeti Információs Központ jelentése szerint több mint négymilliárd forint érkezett a magyar baloldal választási kampányának támogatására az amerikai, Korányi Dávid-féle Action for Democracyn keresztül, valamint egy svájci alapítványtól.

A Gyerekkel vagyunk impresszumából kiderül, hogy partneri viszonyban állnak a Soros-pénzekkel alaposan kistafírozott amerikai Parents Together Foundationnel (Szülők Együtt Alapítvány)

– hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

A teljes cikkért kattintson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában