kedvezmény

2018.03.06. 17:13

A Neoton Família Sztárjai koncertre most féláron mehet

Hanol Erzsébet

Szekszárdon adnak koncertet a Neoton Família Sztárjai, előfizetőinknek pedig kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel szeretnénk megköszönni a hűségüket. Száz darab belépő áll rendelkezésre, amelyeket 50 százalékos engedménnyel lehet megvenni a Tolnai Népújság szerkesztőségében, Szekszárdon, a Liszt Ferenc tér 3-ban. A jegyvásárlás részleteiről a 74/511-510-es telefonszámon lehet érdeklődni.

A koncertjegy kitűnő ajándék lehet a közelgő nőnapra a családtagok, a barátok vagy a kolléganők számára. Érdemes tehát sietni, hiszen csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani a kedvezményes árú jegyeket.

A magyar ABBA-ként is emlegetett Neoton április 13-án 19 órától lép fel a Szekszárdi Sportközpontban. Az együttes több mint ötven éve generációk kedvence, és máig nagy szeretettel fogadja őket a közönség, bárhol is járjanak az országban. Évtizedek óta töretlen sikerüket és népszerűségüket jelzi, hogy legkedveltebb slágereikből musical is készült, a dalaikat pedig külföldön is ismerik és szeretik.

Csepregi Éva és az egykori Neoton Familia tagjai Neoton Sztárjai néven indultak országos turnéra, hogy számos városban szórakoztassák a közönséget. A Neoton Sztárjaiként Csepregi Évát, Baracs János Öcsit, Heatlie Dávidot, Lukács Andit és Lukács Lacit, valamint Végvári Ádámot láthatják és hallhatják a rajongók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában