szponzorált tartalom

2021.02.04. 13:25

2021 fürdőszoba trendjei

Ha bízhatunk a világ egészségügyi rendszereiben, akkor 2021-ben lassan, de biztosan visszaáll a korábban megszokott életünk. A kényszerből otthon töltött idő azonban sokunkban elindította a “de jó lenne felújítani a lakást” – életösztönt. Ez egy természetes folyamat, hiszen soha annyi időt nem töltöttünk otthon, mint 2020-ban. A sikeres felújításhoz mutatjuk a 2021-es fürdőszoba trendeket.

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Fotó: Cinematographer

A saját fürdőszobánk, mint wellness oázis

Az idei évben a fürdőszobánk és a kedvenc wellness hotelünk közötti határvonal elmosódik. Ma már természetes, hogy úgy választunk kádat, hogy abba kényelmesen feküdhessünk el. A kényeztető fürdőszoba koncepciója egyre inkább elérhetővé válik. Ehhez pedig nem is szükséges speciális jakuzzi beszerelése, helyette érdemes olyan kádat választani, illetve annak környékét úgy kialakítani, hogy mécseseket, illatgyertyákat helyezhessünk el rajta.

Pro tipp: a kád szélére helyezett tisztálkodószerek helyett javasoljuk egy fából lévő fürdőszoba szekrény beszerzését, amelybe elrejthetjük még a gyakran használt eszközöket, tárgyakat is. Arról azonban ne feledkezzünk meg, hogy a használat után szárazra kell törölni a flakonokat, hogy óvjuk a bútorok épségét.

Határtalan élmény

A filmekben már oly sokszor látott, de mégis inkább hollywoodi álomnak tartott kialakítás nyer teret az idei évben, amikor is a zuhanyzó nem egy tálcán álló kabin, hanem a padlóval egybeépített, igazi design csoda. Emellett visszatérnek a fürdőszoba textíliák, egész pontosan a kilépők, illetve a csodaszép zuhanyfüggönyök.

Bútorok

A „vissza a természetbe” irányvonal – a lakás más pontjaihoz hasonlóan – a fürdőszobában is karizmatikusan jelen van. Ennek jegyében a természetes kinézetű, fából lévő fürdőszoba szekrények kerülnek előtérbe az extravagáns bútorok helyett. A bambusz és a diófa dominálnak, amelyek ma már tökéletesen alkalmasak arra, hogy egy párás helyiségben betöltsék szerepüket – akár a mosdókagyló alatt, akár a kád melletti kisszekrényként.

Ha a legújabb trendek szerinti fürdőszobában gondolkozunk, ne hagyjuk ki a Bonami webshopját, ahol mindehhez kiváló minőségű bútorokat és kiegészítőket szerezhetünk be elfogadható árakon.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában