Hirdetés

2023.06.20. 13:53

Gyakran elérhető fizikai munkák Székesfehérváron

A fizikai munkák esetében általában könnyen és gyorsan betölthető pozíciókról beszélünk, amelyek nagy számban vonzzák az álláskeresőket. Természetesen az ilyen jellegű munkák Székesfehérváron is elérhetőek, például a SzekesfehervarAllas.hu weboldalán keresztül, ahol ezen kategóriában is gyakran jelennek meg állások. Íme néhány példa a visszatérő lehetőségekre!

TEOL

Fotó: SzekesfehervarAllas.hu

Udvaros

Az udvarosok viszonylag sokrétű feladatokat látnak el: felelhetnek többek között az adott cég vagy intézmény területeinek tisztántartásáért, fűnyírásrét, a növények gondozásáért, a téli hónapokban történő síkosságmentesítésért, valamint a különböző selejtezési munkákért. A pozíció egyik legnagyobb előnye, hogy csupán általános iskolai végzettség birtokában is betölthető, illetve általában stressztől mentes, nyugodt munkakörnyezetet és tevékenységeket kínál.

Gyártósori operátor

A különböző gyárakban és üzemekben szintén gyakran adódhat lehetőség az elhelyezkedésre Székesfehérváron. Ezek közül is az egyik leggyakrabban a gyártósori operátor állásokkal lehet találkozni a hirdetések között. A pozíció jellemzően könnyen betanulható összeszerelési feladatokkal jár, vagyis előzetes tapasztalatra általában nincs szükség, továbbá az iskolai végzettség tekintetében is elég az alapfokú képesítés (8 általános).

A munka ugyanakkor általában több műszakban történik, és a gyári környezetből adódóan megterhelő lehet, így a jó állóképesség, az alkalmazkodóképesség, valamint a precizitás és pontosság elengedhetetlen a betöltésükhöz.

Gépkezelő

Székesfehérvár álláslehetőségeinek ugyancsak visszatérő szereplői a különböző gépkezelői pozíciók, amelyek közül sok betanított jellegű, azaz nem igényel szakmai végzettséget vagy előzetes tapasztalatot. A feladat ezen munkakör esetében meglehetősen egyértelmű: az adott gép működtetése az előírásoknak megfelelően. Hozzá kell tenni persze, hogy ez a tevékenység sokszor egyéb feladatokkal, például karbantartási, szerelői és csomagolói munkákkal is kiegészül. A hivatkozáson találhat fizikai állásokat Székesfehérváron.

Raktáros

Végezetül pedig természetesen a raktárosi pozícióról sem feledkezhetünk meg, ami a fizikai munkák egyik iskolapéldája. Egy raktárosnak rengeteg teendője akadhat, feladatköre majdnem minden raktári munkafolyamatra kiterjed. Néhány példát említve, a tevékenységének részét képezi az áruk átvétele és a raktáron belüli mozgatása, az áruk szállításhoz történő előkészítése, a raktározáshoz kapcsolódó dokumentáció kezelése, valamint az általános raktári rend fenntartása.

A pozíció gyakran mindössze alapfokú végzettség birtokában is betölthető, ugyanakkor a targoncás jogosítvány megléte egy jellemző elvárás. Ezenkívül a követelmények között szokott még szerepelni a jó fizikum, a terhelhetőség, a megbízhatóság és a pontosság is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában