Hirdetés

2023.08.11. 12:35

Könyvelői és egyéb pénzügyes álláslehetőségek Salgótarjánban

A pénzügyi álláslehetőségek általában meglehetősen népszerűek az álláskeresők körében. Ilyen típusú pozíciókkal természetesen Salgótarjánban is lehet találkozni, például a SalgotarjanAllas.hu weboldalán a pénzügy, számvitel, kontrolling álláskategória alatt. A következőkben bemutatunk néhányat az itt megjelenő munkalehetőségekből!

PR cikk

Könyvelő

Könyvelői álláslehetőség már többször is előfordult a SalgotarjanAllas.hu kínálatában. Legutóbb például egy könyvelőirodába kerestek gyakorlattal rendelkező mérlegképes könyvelőt és bérszámfejtőt. A pozícióval többek között olyan felelősségek jártak, mint a társasvállalkozások teljeskörű könyvelése, a beérkező bizonylatok tartalmi és formai ellenőrzése, az adóbevallások határidőre történő elkészítése, a zárási feladatokban való aktív közreműködés, a teljeskörű bérszámfejtés, valamint egyéb, számviteli adminisztrációs teendők. Itt kereshet könyvelő állást Salgótarjánban: https://salgotarjanallas.hu/allasok/penzugy-szamvitel-kontrolling.

Ezen feladatok ellátásához pedig mérlegképes könyvelői végzettségre, legalább 3 éves szakmai tapasztalatra, az MS Word és Excel magabiztos használatára, illetve nem utolsósorban az adó-, és számviteli jogszabályok naprakész ismeretére volt szükség. A személyes tulajdonságok tekintetében továbbá kiemelt jelentőséggel bírt az önállóság, a megbízhatóság és a felelősségteljes munkavégzés képessége.

Főkönyvelő

Nem csak könyvelői, hanem nagyobb felelőségekkel járó főkönyvelői pozíció is elérhető volt már a salgótarjáni állásportál felületén. Ez esetben az előbbi pozíció kapcsán bemutatott általános könyvelői teendők olyan feladatokkal egészültek ki, mint például a gazdasági vezető munkájának aktív támogatása, a könyvelési folyamatok ellenőrzése és biztosítása, a csapattagok menedzselése és segítése szakmai kérdésekben, továbbá a változások folyamatos nyomon követése, illetve bevezetése.

Az elvárások itt is hasonlóak voltak a korábbiakban leírtakhoz, annyi különbséggel, hogy az elvárt szakmai tapasztalatot már legalább 5 évben határozták meg, illetve külön előnyként tekintettek a korábban esetlegesen betöltött vezetői szerepkörökre. A személyes tulajdonságok tekintetében pedig a proaktív, rugalmas hozzáállás, valamint a kiemelkedő kommunikációs-, és problémamegoldó képesség volt a legfontosabb kvalitás a sikeres pályázáshoz.

Banki pozíciók

Végezetül a könyvelői pozíciók mellett a banki állsálehetőségekről is érdemes szót ejtenünk, amelyek megjelenése szintén nem példa nélküli a SalgotarjanAllas.hu kínálatában. Példának okáért banki gyakornoki, illetve banki termékértékesítői pozícióra is kerestek már munkavállalókat a portálon keresztül. Előbbi esetében a bankfióki munkatársak munkájának aktív támogatása (adminisztráció, ügyfélkezelés stb.), míg utóbbiban a bank termékeinek (pl. biztosítások) ismertetése és értékesítése jelentette a fő feladatot. Mindkét lehetőség esetében alapvető elvárásként fogalmazódott meg a pénzügyi érdeklődés, továbbá a precíz munkavégzés képessége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában