Hirdetés

2023.10.16. 00:01

Állásajánlatok a Volánbusznál!

Tolna vármegyében keresel állást? Mi szélesre tárjuk neked az utat! Tartozz te is a Volánbusz csapatába, ahol megannyi munkakör közül választhatsz!

PR cikk
Fotó: VOLÁNBUSZ

A Volánbusz egy országos, stabil, magyar vállalat, az egyik legnagyobb járműparkkal rendelkező európai autóbuszos szolgáltató, ahol mindig akad valamilyen izgalmas feladat. Évi több mint 17 millió járatunkon csaknem 450 millió kilométer megtételével mintegy 540 millió utas szállításáról gondoskodunk, folyamatosan fiatalodó és korszerűsödő járműállománnyal. Társaságunk helyközi szolgáltatása Magyarország 3155 településéből 3144-et érint, a helyi közlekedést pedig hazánk 62 településén biztosítjuk.

Kiemelt állásajánlataink Tolna vármegyében:

· Autóbusz-vezető
· Autószerelő
· Autóvillamossági szerelő
· Karosszérialakatos
· Műszaki diszpécser
· Műszaki üzemmérnök
· Vezénylő

Az állásajánlataink honlapunkon, a www.volanbusz.hu/karrier oldalon találhatók. Jelentkezz a Volánbuszhoz, és legyél csapatunk tagja!

További ajánlatokért és érdekes tartalmakért kövesd be a Volánbusz Facebook Karrieroldalát: www.facebook.com/VolanbuszKarrier!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában