Hírdetés

2023.11.21. 12:31

Bodri GasztroTúra csúcsbor kínálattal

A lélegzet elállító természet, a szekszárdi dűlők, a fantasztikus borok és a nagyszerű ételek kombinációja. Ezeket az értékeket kínálja a Bodri birtok most útjára indított újdonsága, a Bodri GasztroTúra.

PR cikk

Fotó: Mártonfai Dénes

Ez a tartalmas és élményekben gazdag kezdeményezés kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a kulináris élvezetet kereső gasztro turisták számára. Akik így fedezhetik fel a szekszárdi borvidék szőlőiből készült Bodri borok szinte teljes választékát, ízvilágát, aromáját. Emellett feltöltődhetnek a friss borok illatával, elmélyülhetnek a prémium tételek rejtelmeiben, miközben megismerkedhetnek a régió különleges ételeivel, ízvilágával.

A borok és az ételek egy komplex gasztro kavalkádot nyújtanak majd az Optimus étterem mesterszakácsa által készített ételcsodák és a borászok által melléjük ajánlott fehér, rozé és vörös borokkal. A három napban folyamatos élményekben lehet része GasztroTúrázónak, a reggelitől egészen a vacsoráig. Ennek keretében megismerkedhet a birtok történetével, a dűlők csodás lankáival, de elkészítheti saját borát és/vagy sajtját szakmák mesterei segítségével. Az élménynapok, illetve a Bodri GasztroTúra zárásaként a gasztro csapat egy speciális túrán szarvasgomba keresésben vesz részt, majd a megtalált szarvasgombákkal ízesített ételeket el is fogyaszthatja.

A Bodri Pincészet címe: Szekszárd, Faluhely-dűlő.

Telefon: +36-74/676-700.
E-mail cím: [email protected].
Honlap: www.bodribor.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában