Hirdetés

2023.12.14. 10:16

Raktáros munkalehetőségek Hatvanban és környékén

A raktárosok fontos szerepet töltenek be a vállalatok mindennapi működésében, logisztikai folyamataik végrehajtásában. A pozíció betöltőire széles körben mutatkozik igény, és akár Hatvanban és környékén is adódhat esély raktáros munkát vállalni. Íme néhány fontos információ magáról a munkakörről, illetve a hatvani lehetőségeiről!

PR cikk

Fotó: Freepik.com

A raktárosok feladatai

A raktárosok széleskörű feladatokat látnak el, munkájukkal az áruk hatékony tárolását és mozgatását segítik elő. Az egyik fő feladatuk az áruk fogadása, illetve annak ellenkezője, azaz a szállításokhoz történő előkészítésük. Ez egyebek mellett magában foglalja az áruk minőségi és mennyiségi ellenőrzését, illetve az ezen folyamatokhoz kapcsolódó adminisztratív munkák elvégzését.

Fontos felelősségük továbbá a tárolás is. Gondoskodnak a termékek raktárban történő megfelelő elhelyezéséről, figyelembe véve azok jellegét és raktározási követelményeit, valamint a biztonságos tárolásuk feltételeit. Mindez persze számos anyagmozgatói tevékenységgel is együtt jár, amit gyakran targoncával végeznek.

A készletkezelés szintén egy fontos szelete a munkájuknak. Ez azt jelenti, hogy figyelemmel kísérik az áruk mozgását a raktárban, továbbá azonosítják az esetlegesen felmerülő állományhiányokat vagy túlkészletet. Emellett szerepet játszanak a raktári folyamatok támogatásában is, beleértve például az áruk címkézését, csomagolását és szállításhoz történő előkészítését. Sőt, felelősségük részét képezi a raktári rend, illetve a raktár tisztaságának a fenntartása is, azaz takarítói feladatokat is ellátnak.

A raktáros munkák követelményei, hatvani lehetőségei 

Raktáros állás betöltésére természetesen Hatvanban és környékén is adódhat lehetőséged. Ahhoz, hogy értesülj ezen pozíciókról, mindenképpen érdemes figyelemmel kísérned a HatvanAllas.hu weboldalát, amely portál kínálatában már több alkalommal is jelentek meg raktáros munkákra vonatkozó hirdetések. Hatvan esetében egy sportkereskedelmi áruházlánc hirdette többször is ezt a pozíciót, de a környékbeli városokban és településekben is gyakran vált elérhetővé hasonló munkakör. Ezekkel szintén találkozhatsz a HatvanAllas.hu oldalán.

Az ilyen típusú állások betöltése esetében általában nem az iskolai végzettségen van a hangsúly, bár a középfokú képesítés megléte megkövetelt lehet. Sokkal fontosabb szokott lenni például a targoncavezetői jogosítvány, amire az árumozgatói feladatokból adódóan van hatalmas szükség. Megjelenhet továbbá a követelmények között a felhasználói szintű számítógépes ismeret is, amit a kisebb adminisztratív feladatok indokolnak. Mindemellett pedig bizonyos személyes kvalitások is gyakori részét képezik az elvárásoknak, beleértve többek között a jó fizikai állóképességet, a megbízhatóságot, az önállóságot és a rugalmas hozzáállást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában