Hirdetés

2024.04.26. 08:00

GERJEN LAKÓPARK – ELSTARTOLT A MÁSODIK ÜTEM

A VOLTON-BAU ZRT. újabb 4 családi ház építését kezdte meg Gerjenben.

PR cikk

Forrás: Volton-Bau Zrt.

Februárban megkezdték a Gerjen legjelentősebb ingatlanberuházásaként számon tartott Gerjen Lakópark második ütemét. A VOLTON-BAU Zrt. ügyvezetőjét, Dobai Nándort kérdeztük az előrehaladásról.

– Mik az első ütem tapasztalatai?

Az első ütem a terveknek megfelelően haladt. A tervezett határidőre sikerült eladni a házakat, és a vevők is a szerződés szerinti határidővel vehették birtokba új otthonukat. A munkálatok zökkenőmentesen folytak, a vevőkkel pedig végig kapcsolatban voltunk, így az egyedi kéréseket is figyelembe tudtuk venni. Elégedettek vagyunk a vásárlói visszajelzésekkel. Jó látni, ahogy a családok belakják otthonaikat.

Forrás: Volton-Bau Zrt.

– Hogyan tervezitek a második ütemet?

Az eddigi kéréseket és tapasztalatokat felhasználva beépítettünk az egyik típusházba egy plusz zuhanyzót a kád mellé, illetve lehetőség van riasztó, klíma és elektromos redőny előkészítésre, valamint az új tervek szerint kérhető fedett terasz, illetve különálló garázs is. Igyekeztünk még kényelmesebbé és praktikusabbá tenni a lakókörnyezetet.

Forrás: Volton-Bau Zrt.

– Pontosan milyen házakat építetek?

Korszerű és könnyen fenntartható, hagyományos tégla falazatú családi házakat. Két típustervből választhatnak az érdeklődők. Mindkét ház 4 hálószobával, tágas konyhával és nappalival, külön fürdőszobával és két WC-vel rendelkezik. A fűtést energiatakarékos, hőszivattyús rendszerrel biztosítjuk, így a rezsiköltség egész évben garantáltan alacsony marad.

– Hol tart most a 2. ütem?

A következő 4 ház alapozása elkészült, a napokban pedig befejeződött a közművesítés, elkészült a szerelőbeton. Június végére tető alá hozzuk az épületeket, és szerkezetkész állapotba kerülnek.  Aki most jelentkezik az egyik házra, az már év végén beköltözhet új otthonába. 

Forrás: Volton-Bau Zrt.

Megkérdeztük a lakókat is a beköltözés óta eltelt hónapokról.

– Hogy érzitek magatokat Gerjenben?

Nagyon jól érezzük magunkat Gerjenben, gyorsan ment a beilleszkedés. A szomszédokkal azonnal összebarátkoztunk, igazán jó közösség van kialakulóban itt a lakóparkban. A gyerekek együtt játszanak az utcán és az udvarban, biztonságos környezetben. Szeretnek itt lenni, talán ez a legfontosabb. – válaszolta kérdésünkre Erdélyi Péter.

Forrás: Volton-Bau Zrt.

– Milyen az élet az új házban?

A jót könnyű megszokni, hamar belaktuk új házunkat. A gyerekeken érződik a tágas tér pozitív hatása. Folyamatosan csinosítjuk otthonunkat, a tavasz beköszöntével az udvar parkosítását kezdtük el. – nyilatkozta a Kocka és az Erdélyi család.

Elmondták azt is, hogy a beköltözés után felmerült apróbb javítási kéréseket, mint például a nyílászárók beállítása, azonnal megoldotta az építtető. 

Az értékesítő csapat a helyszínen is be tudja mutatni az érdeklődőknek a már elkészült házakat a lakók jóvoltából. Hívja a 0670-9322389-es telefonszámot és egyeztessen időpontot!

Honlapunk: www.gerjenlakopark.hu 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában