hirdetés

2018.03.22. 12:25

Hamarosan itt a mozaikkereső!

Hárommillió forintos bankkártyát sorsolunk ki.

Hanol Erzsébet

Tavaszi Mozaikkereső Játékot indít a Mediaworks, amelynek fődíja hárommillió forint. Április 7-től a kiadó napilapjaiban, így a Tolnai Népújságban is tíz napon keresztül megjelenik egy-egy sorszámmal jelölt mozaik kupon, majd egy Joker kupon.

Olvasóink az április 6-án megjelenő játékszelvényen adhatják meg az adataikat, illetve arra ragaszthajták fel a lapokból összegyűjtött mozaik kuponokat. A Joker kupon bármelyik kupont helyettesítheti, de egy gyűjtőszelvényen csak egy Joker kupon szerepelhet. A kitöltött szelvényeket lezárt borítékban kell beküldeni a szervező címére: Tavaszi mozaikkereső 2018 – nyereményjáték, Mediaworks Hungary Zrt. 8200 Veszprém, Házgyári u. 12. A beküldési határidő 2018. április 26., a sorsolás pedig május 15-én lesz.

A játék során harminchárom nyeremény talál gazdára, összesen több mint hatmillió forint értékben. A legszerencsésebb egy hárommillió forintos bankkártyával gazdagodhat. Ezen kívül kettő LED tévét, öt darab 200 ezer forint értékű utalványt, tíz darab 100 ezer forint értékű Spar utalványt és tizenöt wellnesshétvégét sorsolnak ki.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában