Labdarúgó NB I

2017.08.18. 22:13

Megszerezte első győzelmét a Debrecen

A hajdúságiak 4-1-re nyertek a vendég Vasas ellen a hatodik forduló pénteki játéknapján.

A találkozó első huszonöt perce eseménytelenül telt, majd a folytatásban a DVSC szűk húsz perc alatt négyszer is bevette a Vasas kapuját. A vendégek védelme nem találta a hazaiak játékának ellenszerét, így a debreceniek még újabb gólokat is szerezhettek volna az első félidőben. A szünetben a Vasas vezetőedzője, Michael Oenning kihasználta mindhárom cserelehetőségét, ám ettől sem lett sokkal jobb a piros-kékek játéka, így a második félidőben csupán a szépítésre futotta a fővárosiak erejéből, ráadásul Murka Benedek sérülése miatt az utolsó 25 percet tíz emberrel játszották le. Az ekkor már sokkal mérsékeltebb teljesítményt nyújtó DVSC ilyen arányban is megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Eredmény: Debreceni VSC-Vasas 4-1 (4-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3634 néző, v.: Iványi gólszerzők: Tőzsér (27., 43., előbbit 11-esből), Mengolo (30.), Varga K. (36.), illetve Szivacski (66.) sárga lap: Szivacski (70.)

Debreceni VSC:

Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Varga K. (Tabakovic, 78.), Jonanovic, Tőzsér, Bódi (Csősz, 85.), Mengolo (Tisza, 69.) – Könyves

Vasas FC:

Kamenar – Burmeister, Vaskó (Manjrekar, a szünetben), Ristevski – Szivacski, Berecz, Vida, Hangya (Vogyicska, a szünetben) – Murka, Ádám (Remili, a szünetben), Kulcsár T.

Ezek is érdekelhetik