kézilabda

2019.04.09. 21:30

A Hőgyész húsz percig játszott jól

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél (archív)

Férfi NB II., Délnyugat, a 19. fordulóban

Sport36-Komló U23 – Hőgyészi SC 35–32 (19–14)

Komló, 150 néző. V.: Bán-Farkas, Miksó.

Hőgyész: Hudra – Teimel M. 1, Vald 2, Vojkovics Gy. 1, SZABÓ T. 9, Gadányi 3 (3), Vojkovics I. 1. Csere: Molnár B., Farkas G. (kapusok), Héger, Bock 6, Nyitrai 4, Balaskó 2, ZATURECZKI, Kovács Á., Pap B.

Hetesek: 7/5, ill. 4/3.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc.

Húsz percig jól játszott a Hőgyész, majd a labdaeladásokat és kimaradt ziccereket góllal büntették a hazai fiatalok. A szünet után két gólra visz­szazárkóztak a komlóiakra, támadhattak a közte egyért, de Szabó Tiboréknak végül be kellett érniük egy szoros vereséggel. Ifi: 41–13.

Bán Tamás: – Eddig sem másban kerestük a hibát, ezt követően sem fogjuk, de azt nem tudtuk elviselni, hogy beállónk többet volt a talajon, mint a lábán.

A tabellán ötödik helyen álló Hőgyész április 26-án a hetedik Rinyamenti KC-t fogadja, majd május 11-én a sereghajtó Kiskunhalas vendégeként zárja az idényt. A HSC hátránya két pont a jelenleg harmadik Mecseknádasddal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!