labdarúgás

2019.06.18. 20:27

Emlékezetes családi nappal zárták az idényt

Nagy sikerrel rendezte meg sorozatban harmadik Családi Napját a Szekszárdi Utánpótlásnevelő Futball Club.

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött fotó

„A város legnagyobb közössége, civil szervezete a Szekszárdi UFC – mondta köszöntőjében Ács Rezső polgármester. – A több mint hatszáz fős tagság közösségformáló erővel bír, mindenki büszke lehet arra, hogy a megyeszékhely klubjának tagja” – fogalmazott a városvezető, hozzátéve, hogy két óvodában és három iskolában épült sulifocipálya. Kiemelte: idén a közterületeken is beindulnak az építkezések, hogy minél több gyerek tudja kibontakoztatni tehetségét, mert az jó hírét viszi a városnak.

Kárpáti Zoltán, az egyesület elnöke a hovatartozás fontosságát emelte ki beszédében.

„Egész életünk a közösségekről szól, a különböző társasági egyletek – és a közösen megélt élmények – határozzák meg létünket. Egy csoportba az ember egész érzületével, gondolkodásmódjával beletartozik” – tette hozzá az elnök.

Ezt követően a klubvezető megköszönte munkatársainak, a partnereknek és támogatóknak a közös munkát.

Kora délutánig 150 kilogramm hús rotyogott a bográcsokban, nagy volt a forgalom a légvárnál, a poolball pályán pedig a jövő reménységei gurították ügyesen a labdákat.

A 2018/2019-es bajnoki évadban egyébként a női futsalosok voltak a legeredményesebbek – emlékeztetett a klub hivatalos honlapja.

A felnőttek bronzérmet szereztek az NB I-ben, illetve egy megyei bajnoki aranyérem került a dicsőségtablójukra. Ki kell emelni az U15-ös fiúcsapat jó szereplését is: Juhász Máté edző együttese a II. osztályú nagypályás bajnokság Délnyugati-csoportjában és az országos futsalbajnokság döntőjében is bronzérmet szerzett.

A csapatok legjobbjai az edzők szerint. U7, az év játékosa: Kocsis Bence. A legtehetségesebb: Görbe Balázs. A legszorgalmasabb: Kelemen Zsombor. A legígéretesebb: Kiss Bálint. U8: Szabó Balázs, Nagy Gábor, Onoka Zsombor, Bognár Márk. U9: Gyenes Kristóf, Dömötör Dorián, Kaltenecker András, Gyenes Szilárd. U10: Marosi Máté, Daradics Balázs, Németh Lajos, Krausz Márton. U11: Galambos János, Pintér Soma, Kerekes Dénes, Szabján Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!