Sztárvilág

2009.06.17. 10:55

Baló György és Morvai Krisztina: Együtt, és mégis külön!

Baló György egy házban él frissen megválasztott EU-képviselő feleségével, ám külön emeleten. Gyermekeik egyelőre összetartják a házasságot, ám nagy kérdés mi történik most, amikor Morvai Krisztina öt évre Brüsszelbe költözik.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Vajon közös gyermekeik Magyarországon maradnak, vagy költöznek édesanyjukkal Brüsszelbe?
[/caption]Morvai Krisztina néhány éve maga mesélte el a Kiskegyednek, hogyan jött össze Baló Györggyel. - Mielőtt elutaztam Amerikába, szakértőként részt vettem abban a műsorban, amelyet Baló György vezetett. Rokonszenves volt. Később a barátnőm hívott: hallgassunk meg egy előadást a jog és a média viszonyáról. A meghívón az állt, Baló is ott lesz. Megdobbant a szívem. Előadása lenyűgözött. Elkérte a telefonszámomat. Felhívott, randevúztunk. Három héttel később egy 60 kilós pattogatott kukorica-gépet vonszolt fel a harmadik emeletre, hogy a lányomat levegye a lábáról. A találkozásból szerelem lett, és Baló feleségül vette Krisztinát. A barátok és az ismerősök nem kis meglepetésére, hiszen már akkor is egyértelmű volt, mennyire különbözik egymástól a két ember. Míg Balóról köztudomású, hogy a liberális elvekkel szimpatizál, addig a felesége előbb a család elleni erőszak szószólójaként, majd később szélső-jobbos politikusként robbant a köztudatba.

Hogyan is élhet együtt ez a két ember? A család egyik ismerőse elmesélte a Kiskegyednek.

- Évek óta gyakorlatilag külön élnek. Bár maradtak a közös házban, de külön szinten laknak. Állítólag pont Krisztina kérésére nem adták be eddig a hivatalos válókeresetet, ugyanis ő úgy gondolja, hogy egy válás rendkívül káros hatással lenne a három gyermek fejlődésére. Kapcsolatuk megromlása ellenére ugyanis közösen nevelik a gyerekeket. Erre szükség is van, hisz míg az asszony politikai karrierjével van elfoglalva, addig a férje törődik a lányokkal. Gyurinak ez nem szokatlan feladat, hisz amíg a most tízéves ikrek kicsik voltak, Krisztina Amerikában dolgozott, így akkor is ő nevelte őket. Kérdés, hogy most, amikor Morvai Krisztina öt évre Európa parlamenti képviselő lesz, mi fog történni. Mint Krisztina édesanyjától, a hajdani manökentől, Fekete Kláritól megtudtuk, a három lányt Morvai nem viszi magával Brüsszelbe.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!