Sztárvilág

2010.09.13. 07:40

Ha a férfi néz fel a nőre

Egy párkapcsolat már a kezdetek kezdetén számtalan dolgon elcsúszhat. Legyen szó társadalmi különbségről, politikai nézetekről, vagy teljesen más jövőképről.

Nana.hu

Legyünk egy kicsit felszínesebbek! Van, akit kiráz a hideg a kesze-kusza fogsortól, de akad olyan is, aki zsigerből undorodik a kevésbé jól öltözködő ellenkező neműtől.

Van azonban még egy másik kardinális megjelenési probléma is: a magasság. Nyilván adott, hogy egy jó kiállású, magas férfihoz egy alacsonyabb hölgy „illik”.

Ha a lány egészen apró termetű, még aranyosnak is mondják a párt. De mi van, ha fordítva alakul a dolog: alacsony férfi magas nőt választ magának? Vagy éppen fordítva? Egy férfi mennyi idő után teszi túl magát azon, hogy ő néz fel a nőre? És egy nő mennyire érezheti magát igazán nőnek egy nála jóval kisebb növésű férfi mellett?

A sztárvilágban is több példát láthattunk már arra, hogy a magasságkülönbség (a hölgy javára) nem lehet a szerelem akadálya.

A galériához kattintson a képre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!