vajon mire?

2019.10.30. 22:41

Jennifer Aniston szerint a Jóbarátok stábja készül valamire

Bár még semmi sem biztos, mégis úgy tűnik, ezúttal tényleg történik valami az ikonikus sorozat háza táján.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 11: Actress Jennifer Aniston wearing Alexander McQueen arrives at Variety's Power Of Women Los Angeles 2019 held at The Beverly Wilshire Hotel (A Four Seasons Hotel) on October 11, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

A színésznő ezúttal Stephen Colbert showműsorában vendégeskedett, ahol a sok-sok nosztalgiázás mellett végül az is kiderült: valóban készülnek valamire az egykori sorozat készítői.

A hirado.hu szerint Jen új sorozatát, a The Morning Show!-t promózta volna, a téma azonban hamar elterelődött, amikor a műsorvezető felhozta Jen szereplését az Ellen DeGeneres Show-ban, ahol azt állította, hogy valami készülőben van. Aniston csatlakozott az Instagramhoz néhány hete, mégpedig sorozatbéli kollégáival töltött fel egy friss közös fotót, ami azonnal elindította a pletykákat. “Visszatérnek a Jóbarátok?” – szóltak a szalagcímek az interjú után, csak.

Colbertnek ugyan a színésznő azt állította, hogy nem tudja, mi az a valami, ami készülőben van, de annyi biztos, hogy sejtelmességét a legtöbben úgy veszik, hogy a sorozat talán mozifilmes változattal folytatódhat, melyről egyébként már évek óta megy a szóbeszéd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!