Bűnügyek

2017.09.15. 16:20

Egy nap, három megtévesztés

Egy nap alatt három embert tévesztett meg és károsított meg összesen 250 ezer forint értékben egy fiatal kaposvári férfi.

TEOL

Üzletszerűen elkövetett csalás bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint az ismeretlen elkövető 2017. július 29-én három személyt ejtett tévedésbe – számolt be róla a Police.hu. A kaposszekcsői, dombóvári és a döbröközi sértettek televíziót, valamint játékgépet kínáltak eladásra az interneten, melyek vételárának kifizetéséről az elkövető egy valótlan tartalmú dokumentumot küldött nekik. Az eredetinek hitt fizetési átutalás láttán a termékeket mindhárman átadták a részére, mellyel mintegy 250 ezer forint kárt szenvedtek.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a napokban azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, egy 25 éves kaposvári lakost. A férfi beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet. Vallomásában elmondta, hogy az elektronikai eszközöket időközben értékesítette.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!