Gratulálunk a nyerteseknek!

2018.07.06. 17:30

Kétszáznegyven doboz sör talált gazdára a Tolnai Népújság játékán

Egy szekszárdi, egy faddi és egy őcsényi olvasónk nyert a Tolnai Népújság és a Pécsi Sörfőzde közös tippjátékán.

Rónai Gábor, fotó: Makovics Kornél

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjébe jutott válogatottakra kellett tippelni, azok a játékosok nyertek, akik a legtöbbet eltalálták közülük. A legjobban faddi olvasónk, Pánczélné Csöndes Magdolna tippelt, így ő vihette haza első helyezettnek járó négy kartonnyi, 96 dobozt tartalmazó pécsi sör-csomagot.

A díjátadón azt mondta, hogy szereti a focit, és amíg versenyben voltak, addig a japánoknak szurkolt. A tippelésben családja férfitagjai is segítettek neki. A végső győztes kilétére nem akart tippelni, ő annak örülne, ha izgalmas meccseken dőlne el a világbajnoki cím sorsa.

A második helyezettnek járó, három kartonnyi pécsi sört Guzsván István vihette haza. Őcsény volt polgármestere, a helyi futballklub egykori vezetője nagy focirajongó, így egyértelmű volt, hogy megméreti magát a tippversenyben. Mint mondta, nagyon tetszik neki a vb, s bár volt néhány unalmas mérkőzés, azért sok az élvezetes, szórakoztató találkozó. A látványos futballt kedveli, nagy kedvencei a brazilok, örülne neki, ha hatodszor is megszereznék a világbajnoki trófeát.

Tarnóczi József szekszárdi nyugdíjas is nagy focirajongó, a belgáknak szurkol, a svédek nyolcba jutása meglepetést jelentett számára, mint az is, hogy a címvédő németek már a csoportkörben elbúcsúztak a vb-től. El tudna képzelni egy belga–horvát vagy egy brazil–horvát döntőt.

Sörös tippjátékunk második részében a két döntős kilétére voltunk, vagyunk kíváncsiak. A nyeremény ugyanúgy négy, három, illetve két tálca pécsi sör. Ha még nem tippelt, még megteheti! A Tolnai Népújságból kivágott szelvényt július 7-ig kell postára adni. (Részletek és a kivágható szelvény a lap 16. oldalán.)

(Borítóképünkön: Guzsván István, Pánczélné Csöndes Magdolna (középen) és Tarnóczi Józsefné lapunk főszerkesztőjétől, Finta Viktortól (jobbról), és sportrovatvezetőjétől, Rónai Gábortól vette át a pécsi sörcsomagokat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!